Kayınpeder ile damadın kavgası cinayetle bitti

Kütahya'da tartıştığı damadını tüfekle vurarak öldüren kişi, daha sonra polise teslim oldu

KÜTAHYA'DA bir kişi, tartıştığı damadını av tüfeğiyle vurarak öldürdü.  Edinilen bilgiye göre, İnköy Mahallesi'nde yaşayan Hüseyin D. ile damadı Bilal Doğru (23), henüz belirlenemeyen nedenle telefonda tartıştı.  Daha sonra Hüseyin D., Akkent Mahallesi yakınında bir arazide kendisini bekleyen damadıyla konuşmaya gittiğinde aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hüseyin D, yanında bulunan av tüfeğiyle Doğru'yu başından vurdu.

Olay yerinde hayatını kaybeden Bilal Doğru'nun cesedi Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebieğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna gönderildi.

Cinayetin ardından kaçan Hüseyin D. ise bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

25 May 2017 - 11:45 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber