Kanınız donacak! Son konuşması ortaya çıktı

Geçtiğimiz yıl evlilik teklifini reddettiği kişi tarafından öldürülen TRT sanatçısı Hatice Kaçmaz'ın 112'yle yaptığı görüşme ortaya çıktı

Evlilik teklifini reddettiği gerekçesiyle Hatice Kaçmaz’ı 15 yerinden bıçaklayarak öldüren Orhan Munis hakkında “tasarlayarak adam öldürme” suçundan açılan dava dosyasına çarpıcı ses dosyaları girdi. Kaçmaz’ın telefonunda bulunan ses dosyaları mahkemeye delil olarak sunuldu. Ses dosyaları arasında, Kaçmaz’ın bıçaklandıktan sonra 112 Acil Servis görevlisi ile yaptığı son görüşme de bulunuyor.

SON KONUŞMA

Telefonda bulunan ses dosyalarında Kaçmaz’ın, Orhan Munis tarafından bıçaklandıktan sonra 112 Acil Servis görevlisi ile yaptığı telefon görüşmesi de bulundu. Söz konusu görüşmede, Kaçmaz 112 Acil Servis görevlisine “bıçaklandım ölüyorum...” diyerek vurulduğu yerin adresini veriyor.

MAHKEMEYE SUNULDU

Kaçmaz’ın ailesinin avukatı Ceren Şişmek, söz konusu ses kayıtlarını davaya bakan Ankara 1. Ceza Mahkemesine sundu. Avukat Şimşek mahkemeye ses dosyaları ile birlikte verdiği dilekçede, şu iddialarda bulundu: “Maktul Hatice Kaçmaz ile sanık Orhan Munis arasında olay günü, olay saatinden yaklaşık bir saat önce yapılan telefon görüşmeleri maktul tarafından telefonuna kaydedilmiş olup, bu ses kayıtları cd ortamında sayın mahkemeye sunulmaktadır. İlgili ses kaydı deşifre edildikten sonra görülecektir ki; sanık tarafından gerek soruşturma aşamasında gerekse iddianamenin kabulü ile sayın mahkeme huzurunda vermiş olduğu ifadeler gerçeğe aykırıdır.

TASARLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Maktul Hatice Kaçmaz, olay günü sanıktan ayrılmak istediğini ve onunla evlenmek istemediğini defalarca söyleyip, sanığı ikna etmeye çalışmış ancak sanık agresifleşerek ısrarla maktulle son kez görüşmek istemiştir. Dilekçe ekinde sunmuş olduğumuz ses kaydının bilirkişi marifetiyle incelenmesi ve deşifre edilmesi sonrası görülecektir ki sanık, tasarlayarak ve canavarca hislerle kasten Hatice Kaçmaz’ı öldürmüştür.”

10 Haz 2015 - 18:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber