Kanaldan kadın cesedi çıktı

Aydın'ın Kuyucak İlçesi'nde bir sulama kanalındaki temizlik çalışmaları sırasında, 50-55 yaşları arasında kimliği belirsiz bir kadına ait ceset bulundu

 KURTULUŞ Mahallesi yakınlarında bulunan Bereket Enerji Elektrik Santrali'ne enerji sağlayan sulama kanalında bugün öğlende temizlik çalışması başlatıldı. Şirket görevlileri ellerindeki kepçeyle sudaki katı atıkları toplamaya başladı. Saat 12.30 sıralarında işçilerden 37 yaşındaki Musa Çelik'in kepçesine sert bir cisim takıldı. Çelik'in arkadaşlarının yardımıyla çıkarttığı cismin 50- 55 yaşları arasındaki bir kadına ait ceset olduğu anlaşıldı. Durum, jandarmaya bildirildi. İki günlük olduğu belirtilen ve üzerinden kimlik çıkmayan cesette yapılan ilk incelemede herhangi bir darp, cebir, kesici ve delici alet yaralanmasına bağlı ize rastlanmadığı belirtildi. Üzerinde mor rengi uzun kollu kazak, altında koyu çiçekli bir şalvar ayağında ise terlik bulunan siyah saçlı kadının cesedi, yapılan inceleme sonrası önce bir kamyonetin kasasında Kuyucak Toplum Sağlığı morguna kaldırıldı. Ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kanal suyunun Denizli'nin Güney ilçesinde bulunan Cindere Barajı'ndan geldiğinin öğrenilmesi üzerine konuyla ilgili Denizli polisi ve jandarması da bilgilendirildi. Jandarma olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

01 Kas 2014 - 20:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber