Kan donduran tecavüz iddiası

Adana'da bir tekstil atölyesinde meydana gelen olay, duyanların kanını dondurdu

ADANA'daki bir tekstilatölyesinde işçi olarak çalışan 19 yaşındaki B.S., aynı işyerinde çalışan kadının 12 yaşındaki kızı M.S.'ye tecavüz ettiği suçlamasıyla tutuklandı. Olay, merkez Seyhan İlçesi'nin İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. Bir tekstil atölyesinde çalışan B.S., birlikte çalıştığı 32 yaşındaki M.S.'nin evine gidip gelmeye başladı. İddiaya göre, bir süre sonra aile ile dostluğunu ilerleten B.S., kadının kızı M.S.'yi elle taciz etmeye başlayıp, "Kimseye anlatma. Anlatırsan senin için iyi olmaz" diyerek tehdit etti. Küçük kız da korkusundan kimseye bir şey söyleyemedi. Son olarak M.S., hastaneye gitmek için işyerinden izin alınca, B.S. de kadının evine gidip, iddiaya göre küçük kıza tecavüz etti. M.S.'nin çığlıklarını duyan eve gelen komşuları yakaladıkları B.S.'yi tekme tokat dövdü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, B.S.'yi gözaltına aldı. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen M.S.'nin, "Annemin arkadaşı, ara sıra bize gelip gidiyordu. Vücudumu elleyip, öpüyordu. Kimseye anlatamadım. Olay günü de annem evde yoktu. Kardeşim içeriye uyuyordu. Geldi, kıyafetlerimi çıkartıp bana tecavüz etti" dediği öğrenildi. Şüpheli B.S. ise polisteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

05 Eyl 2014 - 22:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber