Kafa kafaya çarpıştılar: 3 ölü, 3 yaralı

Mardin’in Midyat ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

KAZA

, Midyat-İdil karayolunun birinci kilometresinde da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yusuf Poçal yönetimindeki 73 AE 006 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ö.T'in kullandığı 02 AT 641 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Poçal yönetimindeki otomobil şarampole yuvarlandı.

Kazada, sürücü Yusuf Poçal, akraba oldukları öğrenilen Merdiye (45), Aliye (45), Hülya (30) ve Veli Poçal (27) ile 20 günlük bebek Bergedan Botan yaralandı. Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Merdiye, Aliye ve Hülya Poçal hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sürücü Poçal, daha sonra Mardin'de bir sağlık kuruluşuna sevk edildi. Diğer aracın sürücüsü Ö.T. gözaltına alındı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

07 Şub 2015 - 09:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber