İstinat duvarı evin çatısına çöktü

Zonguldak’ta, bir evin çatısına istinat duvarı çöktü. Gürültüyle uyanıp sokağa koşan aile, yaşanan olay karşısında gözyaşlarını tutamadı

ZONGULDAK'TA, bir evin çatısınaistinat duvarı çöktü. Gürültüyle uyanıp sokağa koşan aile, yaşanan olay karşısında gözyaşlarını tutamadı. Bölgede etkili olan kar yağışı ve yağmur sonrası, Mithatpaşa Mahallesi Dağyolu Sokak’ta yol çöktü. Yolla birlikte bir istinat duvarı Öztürk ailesinin oturduğu evin üzerine yıkıldı. Gürültüyle uyanan aile, olayın şokuyla kendilerini sokağa attı.
Yıllar önce kısıtlı imkanlarıyla yaptıkları derme çatma evlerinin yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu ifade eden Mehmet Öztürk, “Rahatsız olduğum için evde yatıyordum. Engelli raporlu ağabeyim ve kardeşim var. Olay bir saat önce meydana geldi. Ev yıkılıyor deyince kendimizi dışarıya zor attık. Yetkililere haber verdik, bekliyoruz” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Ünzile Öztürk de oğlu Mehmet ile birlikte komşularına sığındı. Ünzile Öztürk, hasar gören evine bakarken bir yandan da gözyaşlarını sildi. AFAD ve Zonguldak Belediyesi ekipleri, evde hasar tespit çalışması yaptı.
(İHA)

11 Oca 2015 - 11:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber