İntihar girişimi kahveci ve polis engelledi

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde boş arsaya tırmanan bir kişinin, 4 metrelik yükseklikten kendisini atma girişimini polis ve kahveci önledi

Olay,

Hacıevhat MahallesiUzunköprü Caddesi üzerindeki boş bir inşaat alanında yaşandı. Binanın yerden 4 metre yüksekliğindeki 1. katına tırmanan genç, kendisini aşağıya atmak istedi. Civarda kahvecilik yapan Ahmet Sert, polisi arayarak genci atlamaması konusunda ikna çabası gösterdi.

Aramadan 2 dakika sonra jet hızıyla olay yerine gelen polis ekipleri, kahveci ile vatandaşların çabasıyla ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle genci çıktığı yerden indirmeyi başardı.

Olayın ardından konuşan Kahveci Ahmet Sert, “Genci çıktığı yerden atlamaması için ben oyaladım ve çaba gösterdim. Polise haber verdim, 2 dakikada geldi. Malkara polisine teşekkür ediyorum ve kendilerini duyarlılıkları ve hassasiyetlerinden ötürü tebrik ediyorum” dedi.

HÜSEYİN TAYYAR

10 May 2015 - 14:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber