İnşaat bekçisi ölü bulundu

Kayseri'de pazar gününden itibaren kendisinden haber alınamayan inşaat bekçisi, çalıştığı inşaatta kolları ve kafası kopmuş vaziyette bulundu

KAYSERİ'DE bir inşaatta bekçi olarak çalışan 62 yaşındaki H.B.’den yakınlarının Pazar gününden itibaren haber alamadıkları öğrenildi. Polise haber veren H.B.’nin oğlu E.B. ve polis ekipleri inşaat alanında arama yaptı. Yapılan aramalarda bekçi H.B.’nin kafası ve kolları kopmuş olarak bulundu. Cesedin geri kalanı ise inşaat temelinin altında bulundu. Gece saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından inşaatta ve cesedin üzerinde inceleme yapıldı. Yapılan incelemenin ardından H.B.’nin cesedi otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

'İSTERSE CENAZE 1 AY BEKLESİN'

H.B.’nin oğlu E.B., "Olayın karanlık yüzü aydınlansın gerekirse cenaze bir ay beklesin" dedi. Otopsi sürerken Cumhuriyet Savcılığı tarafından inşaat alanında inceleme yapılması için iş güvenliği müfettişinin görevlendirildiği öğrenildi.

Yetkililer, bekçi H.B.’nin kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp’tan gelecek olan raporun beklendiği ve olayla ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

16 Ara 2014 - 17:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber