Hasta küfretti doktor saldırdı!

Trabzon’da bir kamu kurumunda yönetici olarak çalışan A.G adlı kadın, devlet hastanesinde görevli kadın doktor F.Y’nin kendisini darp ettiğini ve ‘eşarpla boğmaya çalıştığını’ söyleyerek şikâyetçi oldu. Doktor F.Y ise ifadesine A.F’yi darp etmediğini, kendisine hakaret ettiği için ‘beyaz kod’ vererek polis çağırdığını, A.G kaçmasın diye de tutmaya çalıştığını söyledi

OLAY geçtiğimiz ay Trabzon’daki Fatih Devlet Hastanesi’nde yaşandı. 48 yaşındaki A.G’nin ifadesine göre rapor için gittiği hastanede doktor sırasında uzun süre beklemesi üzerine doktorun odasına girdi ve daha ne kadar bekleyeceklerini sordu. Doktor F.Y de sekreter olmadığı için işlem yapamadığını söyledi. A.G devamında yaşananları şöyle anlattı: ‘Bunun üzerine bir şey demeden muayene odasından dışarı çıktım. Doktor hanım sinirli bir şekilde koridora çıktı ve ‘Burada bir sorun mu var?’ diye bağırdı. Ben de ‘Evet sorun var, yarım saattir bekliyoruz ve siz içeri kimseyi almıyorsunuz’ dedim. Doktor bunun üzerine ‘Sana ilaç da vermiyorum, rapor da vermiyorum’ diye bağırdı. Ben de ‘Sizden rapor da istemiyorum, ilaç da... Başka doktora gidiyorum’ diyerek arkamı dönüp uzaklaştığım sırada doktor hanım arkamdan koşup geldi.

‘EŞARPLA BOĞAZIMI SIKTI, NEFESSİZ KALDIM’

‘Ansızın kafa bölgeme saldırarak beni yere düşürdü. Başımdaki eşarbım ile boğazımı sıktı ve nefessiz kaldım. Doktor hanım beni boğmaya çalıştı. Çevredeki hastalar ve yakınları beni zorla da olsa doktorun elinden kurtardı. Doktor hem beni darp etmiş hem de kendini haklı göstermek için hakkımda beyaz kod vermiştir. Rapor alıp polise başvurdum’ dedi.

‘HAKARET ETTİ, POLİS ÇAĞIRDIM’

Doktor F.Y ise A.G’nin suçlamalarını reddetti ve ifadesinde A.G ile tartışmasından sonrasını şöyle anlattı: ‘Odamın önündeki hastalarıma ‘kusura bakmayın, şuan sekreterim yok, o yüzden işlem yapamıyorum’ dedim. Bu sırada A.G elini beline koyarak kaba bir şekilde ‘Niye? Sekreteriniz nerede ki?’ dedi. Kendisine ‘Şuan başka bir odada, işi var’ dedim. İşler aksamasın diye başka bir sekreter alarak odama geldim ve işime devam ettim. İçeri hasta aldım. Daha sonra A.G koridorda ‘Sıramız gelmiyor’ diye hastalarımı galeyana getirecek şekilde davranması üzerine, odamın kapısını açtım ve ‘Bir sıkıntı mı var?’ diye sordum. ‘Evet, bir sıkıntı var. Biz çok bekledik’ diye söylenmeye başladı. Bunun üzerine ben ‘Reçetinizi başka bir doktora yazdırabilirsiniz, ben yazmayacağım’ dedim. Bunun üzerine sinirli bir şekilde bağırarak ‘Ben zaten bir daha sana gelmem, raporumu yazdırmam’ diye söylenerek koridor boyunca yürümeye başladı. Bana ‘Geri zekâlı!’ diye bağırdı.  Bunun üzerine ‘Polis çağırın’ diye seslendim. ‘Beyaz kod’ verdim.

‘EŞARP BOYNUNU SIKMIŞ OLABİLİR’

Bayan kaçmaya başladı. Arkasından ‘bekle gitme’ diye seslendim. Kaçmaya başladığı için peşinden koştum. Eşarbından tuttum. Bayan halen kaçmaya devam ettiği için eşarp boynunu sıkmış olabilir. Kesinlikle darp etmedim. Kaçmasın diye tuttum. Bana hakaret ettiği için şikâyetçiyim.’

Soruşturma devam ediyor.

13 Haz 2018 - 08:28 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber