Genç kadınları asansörde sıkıştırıp..

Samsun'da 10 ay içinde yaşları 17 ile 30 arasında değişen 5 kadını apartman boşluğu ve asansörlerde sıkıştırıp elle taciz ettiği iddiasıyla aranan 24 yaşındaki Orhan Kemal K., mağdurların verdiği ifade doğrultusunda kambur yürüyüşünden yakalandı

KAMBUR YÜRÜYÜŞÜ ELE VERDİ

İlkadım ve Canik ilçelerinde son 19 ay içinde yaşları 17 ile 30 arasında değişen 5 kadın çeşitli aralıklarla polise giderek tacize uğradıklarını söyledi. Şikayetçi kadınlar polise verdikleri ifadede, 20- 25 yaşları arasında 1.80 boylarında zayıf, uzun boylu, kirli sakallı, şapkalı ve kambur yürüyüşü olan bir erkeğin, kendilerini apartman boşluğunda veya asansörün içinde sıkıştırıp elle taciz ettiğini söyledi. Polis şikayetçilerin verdiği ifadeler doğrultusunda şüphelinin robot resmini çıkartıp tüm ekiplere dağıttı. Olayların  meydana geldiği İlkadım İlçesi’ne bağlı Fevziçakmak Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Fatih Mahallesi ile Canik İlçesi Kuzey Yıldızı Mahallesi’nde bu olayla ilgili oluşturulan özel ekipler devriye gezmeye başladı. Polis çevredeki ev ve işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini de takibe aldı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Özel ekip dün akşam İlkadım İlçesi Fevziçakmak Mahallesi’nde mağdurların verdiği eşgale benzeyen kirli sakallı ve kambur yürüyüşü olan Orhan Kemal K.’yı şüphe üzerine gözaltına alıp Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Tüpçüde çalıştığı ve sabıkasız olduğu tespit edilen şüphelinin poliste suçunu itiraf ettiği bildirildi. Emniyet Müdürlüğü’ne davet edilen mağdurlar da şüpheliyi teşhis etti. Polisteki işlemleri tamamlanan Orhan Kemal K.  bugün adliyeye sevk edildi.

08 May 2015 - 17:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber