Genç de hırsız kurbanı

CHP'li Genç'in villasına hırsız girdi

CHP

Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in Angora Evleri'ndeki üç katlı villasına bayram tatili sırasında hırsız girdiği ortaya çıktı.

Genç'in villasına hırsız girdiği dün sabah saatlerinde eve giden oğlu tarafından polise bildirildi. Eve camı kırarak girdiği anlaşılan hırsızın, tüm odaları karıştırdığı, evden bir tane laptop, bir el kamerası, çok sayıda ziynet eşyası ve yüklüce miktarda nakit avro çaldığı tespit edildi. Evden tam olarak nelerin alındığı, Genç'in Ankara'ya dönmesinden sonra netlik kazanacak.
BAYKAL'IN DA EVİNE GİRMEYE ÇALIŞMIŞTI
Genç'in villasının bulunduğu sokakta kamera olmadığı, villada alarmın takılı bulunmadığı belirtilirken, hırsızın villaya girmesine ilişkin bir görgü tanığı da belirlenemedi. Hırsızlık yaşanan ev, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın eviyle de aynı sitede bulunuyor. Baykal'ın evine de geçtiğimiz yıl hırsız girmeye çalışmış ancak yakalanmıştı.
AKP'Yİ İŞARAT ETTİ
Genç, "Şüphelenirsem AKP'den şüphelenirim. Kimin yaptığını bilemem tabii, AKP'nin CHP içinde ortadan kaldırmak istediği ben varım. Bunu meclis kürsüsünde de söylemiştim. Galiz küfürlerle bana hem milletvekilleri hem Erdoğan saldırıyor. Bir grup da Erdoğan'a ya da Abdullah Gül'e yaranmak için böyle bir şey yapmış olabilir" ifadesini kullandı. Genç, büyük bir moral bozukluğu yaşadığını, evde çok ciddi hasar olduğunu belirtti.

13 Ağu 2013 - 11:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber