Fuhuş operasyonu! 2 tutuklama

Adıyaman Jandarma Komutanlığı ekipleri, fuhuş çetesine yönelik yaptığı operasyonda 16 kişiyi gözaltına alınırken, şahıslardan 2’si tutuklandı

EDİNİLEN bilgiye göre, jandarma ekipleri, özellikle piknik ve mesire alanlarının, ziyaretlerin bulunduğu kırsal yerlerde fuhuş yaptıran çeteye operasyon düzenledi. Jandarma ekipleri aylardır takip ettiği fuhuş çetesine Adıyaman merkez ve Besni ilçesinde operasyon düzenledi. Birçok adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 11 hayat kadını ve bu kadınları çalıştıran 5 kişiyi gözaltına aldı.

Fuhuş çetesinin Aydın, Osmaniye, Gaziantep, Aksaray, Diyarbakır, Kahramanmaraş ve İzmir'den getirdikleri hayat kadınlarını Adıyaman’da çalıştırdıkları tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 11 hayat kadınını çalıştıran 5 kişiden S.Y ve V.K tutuklanırken, H.A denetimli serbestlik cezası alarak serbest kalırken 2 kişi ise serbest bırakıldı. Tutuklanan S.Y ve V.K, jandarma aracıyla cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

08 May 2015 - 00:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber