Evde ölü bulundular

Aynı aileden üç kişi evlerinde ölü bulundu

KONYA'NIN Seydişehir İlçesi’nde kamyon şoförü 41 yaşındaki Ahmet Aydın, eşi 36 yaşındaki Emine Aydın ve kızları 15 yaşındaki Tuğba Aydın, evde ölü bulundu. Yapılan ilk incelemede, Ahmet Aydın ve eşi Emine Aydın’ın bileklerinde kesik izleri, genç kızın da boynunda boğulma izleri olduğu tespit edildi. Polis, Aydın Ailesi fertlerinin intihar mı ettiğini, yoksa cinayete mi kurban gittiklerini araştırıyor.
ÇOCUKLARI BULDU
Olay, bugün saat 10.15 sıralarında ortaya çıktı. Pazarcılık yapan 17 yaşındaki Yusuf Aydın ve 12 yaşındaki kardeşi Mücahit, 05.00 sıralarında satış yapmaya gittikleri Beyşehir İlçesi’nden evlerine döndüklerinde, babası Ahmet Aydın ve annesi Emine Aydın’ı bir odada, kız kardeşi Tuğba Aydın’ı da diğer odada hareketsiz yatarken buldu. Yusuf Aydın’ın çığlıkları üzerine eve koşan komşuları, polise ve 112’ye ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Ahmet Aydın ve eşi Emine Aydın’ın bileğinde kesik izleri ile kızları Tuğba Aydın’ın boğazında boğulma izi ve morarma olduğunu saptadı.
Yusuf Aydın’ın komşularına, sabah kendilerini annesinin uğurladığını ve kardeşinin çorabını giydirdiğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

25 Haz 2013 - 12:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber