Eski Bakan Rıfat Serdaroğlu Alanya'da yargılanıyor

19., 20. ve 21. Dönem İzmir Milletvekilliği ile Sağlık ve Devlet Bakanlıkları yapan Rıfat Serdaroğlu'nun yargılanmasına Alanya'da başlandı

ALANYA'DA bir gazeteye köşe yazısı yazan Rıfat Serdaroğlu hakkında Alanya Basın Savcılığı tarafından soruşturma başlatılmasının ardından 'Cumhurbaşkanına Hakaret' suçlamasıyla üç dava açıldı. Serdaroğlu, dün ilk davası için İzmir'den Alanya'ya geldi.  
Serdaroğlu'nun yazılarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle Alanya Basın Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmalar sonucu açılan davalardan biri Alanya 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Davaya İzmir'den çağrılan Serdaroğlu, Alanya'ya gelerek hakim karşısında ifade verdi. Serdaroğlu hakkındaki dava ileriki bir tarihe ertelendi.

10 May 2018 - 20:04 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

AKgün - Bu ne cürret seçilmiş cumhurbaşkanı na dil uzatmak cezanı gör ve çek İNŞALLAH

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mayıs 20:04

Çorum Haber