Ekipler harekete geçti! Alanya'da ceset paniği

Alanya'nın Okurcalar Mahallesi'ndeki deniz sahilinde dün akşam saatlerinde bulunan erkek cesedi savcılık incelemesinin ardından bu sabah saatlerinde otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi

Ekipler harekete geçti! Alanya'da ceset paniği
Haber albümü için resme tıklayın

Mehmet AL
ALANYA'DA
dün akşam Okurcalar Mahallesi'ndeki deniz sahilinde erkek cesedini bir vatandaş tarafından görülmesi üzerine jandarma ve sağlık görevlileri olay yerine geldi. 49-50 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu tahmin edilen kimliksiz ceset, savcılık incelemesinin ardından Alanya Belediyesi Mezarlığı morguna götürüldü. Alanya'daki işlemlerinin ardından otopsi ve kimlik tespiti için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 23 Ağustos tarihinde Alanya Yat Limanı'nda cesedi bulunan kadın Fazilat Bal'la birlikte 20 Ağustos günü Mersin'in Anamur ilçesi Ören Mahallesi'ndeki plaja Ayhan Şeker (49) ile denize girdikten sonra akıntıya kapılıp kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan Ayhan Şeker'olduğu öğrenildi.

24 Ağu 2019 - 21:23 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber