Denizde iki kardeşi kurtardı ama kendisi boğuldu

Kastamonu’da denize giren iki kardeşi boğulmaktan kurtaran bir kişi, dalgalara kapılarak kendisi boğuldu

Edinilen bilgiye göre, 

Kastamonu

’nun İnebolu ilçesi Karadeniz Mahallesi'nde Burak Çemenyemez (22) ve Bahadır Çemenyemez (19) kardeşler, serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra boğulma tehlikesi geçiren Çemenyemez kardeşleri kurtarmak için denize giren İsmail Akdemir, kardeşleri kurtardıktan sonra yorgun düştü ve dalgalara kapıldı. Bir süre dalgalarla birlikte sürüklenen İsmail Akdemir, vatandaşlar tarafından İnebolu Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekipleri tarafından kurtarılarak sahile çıkartıldı. Sağlık ekiplerince İnebolu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İsmail Akdemir, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. İleri tetkik ve tedavi için Karabük’e özel bir hastaneye gönderilen İsmail Akdemir, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Akdemir’in cenazesi, İnebolu’da kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU

KASTAMONU

09 Ağu 2015 - 16:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber