Cinsel istismara bakın kaç yıl ceza verdiler

Kayseri'de, 'Konut Dokunulmazlığını İhlal, Kişi Hürriyetinden Yoksun Kılma ve Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı' suçundan yargılanan bir kişiye yapılan yargılama sonrasında toplamda 20 yıl 5 ay hapis cezası verildi

KAYSERİ 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu yargılanan Y.A. ve avukatı hazır bulundu. Tutuklu sanık Y.A., 18 yaşından küçük olan B.İ.'ye karşı 'Konut Dokunulmazlığını İhlal, Kişi Hürriyetinden Yoksun Kılma ve Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı' suçundan suçlu bulunarak toplamda 20 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

18 Eyl 2014 - 17:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber