Çifte infazda uyuşturucu şüphesi

Alanya'nın Kızılalan Kent Ormanı yakınlarında infaz edilen Murat Y. ve Murat T.'nin arkadaşlarının sosyal medya hesabı üzerinden yapılan yorumlar dikkat çekti

ALANYA'DA

Güvenlik görevlisi olan Murat Y. ile Murat T.'nin ölümünden sonra sosyal medya hesabı Facebook üzerinden yapılan yorumlar akıllarda soru işareti bıraktı. Murat T.'nin Facebook'tan arkadaşlarının "Allahım daha tanışmadık bile. Delikanlı adam ne yaptılar sana. Böyle olmamalıydı. Sen gençlerin zehirlenmemesi için uyuşturucuyla mücadele ettin. Bu muydu senin ödülün? Adam gibi adamdın sen. Olmadı iyi niyetinden mert oluşundan hayatta kalmayı başaramadın" yorumu dikkat çekti. Öte yandan öldürülen Murat Y.'nin Facebook'tan "İyi niyetimi su istimal edenler, yapacağım suikastlere hazırlıklı olsunlar" paylaşımı da dikkatlerden kaçmadı. Soruşturmada bu yorumların da dikkate alınacağı belirtiliyor.

24 Oca 2015 - 14:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber