Cezaevlerine operasyon: 35 gözaltı

Suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 35 kişi gözaltına alındı

İSTANBUL

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bir suç örgütüne düzenlediği operasyonda 35 kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul'da cezaevlerine tutukluların kullanması için cep telefonu, uyuşturucu madde ve kesici aletler ve  sokak çetesine yönelik düzenlenen operasyonda aralarında Silivri Ceza İnfaz Kurumu, Kartal Yarı Açık Cezaevi, Maltepe ve Metris Cezaevlerinde görevli infaz koruma memurlarının da bulunduğu 35 kişi gözaltına alındı.
15 KAMU GÖREVLİSİ, 20 ÇETE ÜYESİ GÖZALTINDA
Edinilen bilgilere göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çete üyeliğinden sabıkalı A.D.'yi bir süre önce teknik ve fiziki takibe aldı. Yapılan takipte, A.D.'nin kamu görevlilerini kullanarak hapishanelere cep telefonu, kesici alet, uyuşturucu madde ve yasadışı materyal soktuğu tespit edildi. Yapılan takibin ardından çeşitli adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, aralarında Silivri 1 Nolu L Tipi Ceza İnfaz Kurumu ikinci müdürü Y.Ç.K., Cezaevi Müdür Yardımcıları, Kartal Yarı Açık Cezaevi Müdürü, Müdür Yardımcısı, Maltepe Cezaevi Müdür Yardımcısı ve infaz koruma memurları, gardiyanlar, polis memurlarından bulunduğu 15 kamu görevlisi gözaltına alındı. Operasyonda, çetenin 20 üyesinin de evlerine yapılan şafak baskınıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

15 Tem 2013 - 17:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber