Cesedi sulama kanalında bulundu

Bir buçuk aydır kayıp olan 82 yaşındaki Şah Haydar Kabak'ın cesedi DSİ'ye ait sulama kanalında bulundu

ESKİŞEHİR'de bir buçuk aydır kayıp olan 82 yaşındaki Şah Haydar Kabak'ın cesedi DSİ'ye ait sulama kanalında bulundu. Akşam saatlerinde çevreyolu Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampusu yanından geçen kanalda bir kişinin su üstünde hareketsiz bir halde olduğunu gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından sudan çıkartılan cesedin bir buçuk aydır kayıp olan Şah Haydar Kabak olduğu belirlendi. Kabak'ın cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı. Yetkililer yapılan ilk incelemede cesette herhangi bir darp ve cebir izinin bulunmadığını, yaşlı adamın kaza sonucu sulama kanalına düşmüş olabileceğini, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

16 Ağu 2014 - 08:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber