Cami hırsızı yakalandı

Antalya'da camideki cemaatin dikkatini çekmemek için namaz kılıyormuş gibi yapıp müezzinin ceketindeki 2 bin 500 lirayı alarak kaçan 19 yaşındaki M.B. yakalandı

OLAY geçen Cumartesi günü Etiler Mahallesi'nde bulunan Molla Mehmet Camii'nde meydana geldi. Hırsızlık için girdiği camide cemaatin dikkatini çekmek istemeyen M.B. önce abdest aldı sonra ise namaza başladı. Namaz esnasında müezzinin masa üzerine bıraktığı montuna yakın yerde duran M.B., montun cebinde bulunan 2 bin 500 lira ve cep telefonunu alarak uzaklaştı. Kısa süre sonra paranın olmadığını fark eden cami görevlisi, güvenlik kameralarının kayıtlarını inceledikten sonra polise başvurdu. Şüphelinin eşkalini belirleyen polis dün akşam saatlerinde Üçgen Mahallesi'nde yaptığı çalışma sonucu M.B'yi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği'ne getirilen M.B'nin birçok suçtan kaydı olduğu anlaşıldı. Sorgusu tamamlanan M.B adliyeye sevk edildi.

20 Mar 2014 - 14:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber