Çalıştığı hastanenin 5. katından ölüme atladı

İzmir’de temizlik işçisi bir kadın, çalıştığı hastanenin 5 katından atlayarak intihar etti

Edinilen

bilgiye göre olay, saat 15.00 sıralarında, Tepecik Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi. Hastanede temizlik görevlisi olan 2 çocuk annesi Bahtınur Yaman (42), 15.00-23.00 vardiyası için hastaneye geldi. Yaman, 5. katta çıkarak temizlikçilerin bulunduğu odada kıyafetlerini değiştirip daha sonra camdan aşağı atladı. Sesler üzerine bahçeye bakan çalışma arkadaşları, Bahtınur Yaman'ı kanlar içerisinde görünce şoke olurken durumun bildirilmesi ile hemen acil servi ekipleri çağrıldı. İlk müdahalesi düştüğü yerde yapılan ağır yaralı Yaman, tedavi altına alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Bahtınur Yaman hayatını kaybetti.

İNTİHARDAN ÖNCE ARKADAŞLARINI ARADI

Ölüm haberini alan Yaman'ın yakınları hiçbir sorunu olmadığı, eşi ve çocuklarıyla arasının iyi olduğu açıkladı. Temizlikçi kadının ölüm haberini alan çalışma arkadaşları gözyaşlarını tutamazken, Yaman'ın 5 ay önce tiroit kanseri tedavi gördüğü ve ameliyat olduğu ancak kanseri atlattığı öğrenildi. Öte yandan Bahtınur Yaman'ın intihar etmeden önce bir arkadaşına, “Penceren atlayacağım, kızıma anlatın. Ben sadece sevdim. Bunları hak etmedim” şeklinde mesaj attığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ettiği bildirildi.

ATAKAN ŞEN - SİNAN YENİÇERİ

İZMİR

22 Nis 2015 - 00:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber