Bu da lastik çetesi

Antalya'da park halindeki 14 aracı krikoyla kaldırdıktan sonra jantlarıyla birlikte lastiklerini çalan 5 şüpheli operasyonla yakalandı

DÖŞEMEALTI, Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde 14 aracın lastiklerinin jantlarıyla birlikte çalınması üzerine geniş çaplı araştırma yapan Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, toplam 1000 dakikalık güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerde şüpheli bir aracı tespit eden polis, 14 aracın lastiklerini söken A.G., M.B., Ö.K., S.S. ve E.Ö'yü operasyonla yakalayıp gözaltına aldı. İfadeleri alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edilirken, bulunan lastikler jantlarıyla birlikte araç sahiplerine teslim edildi. 
Polis, şüphelilerin siparişe göre de hırsızlık yaptığını, ekip olarak belirledikleri aracı kriko ile kaldırıp, altına kaldırım taşı koyarak, 5 dakika içinde tüm lastikleri jantlarıyla çaldıklarını tespit etti.

13 May 2016 - 21:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber