Birlikte alkol aldığı arkadaşlarını öldürdü

Aksaray'da 30 yaşındaki Feyzullah K., terk edilmiş bir binanın önünde birlikte ateş yakıp alkol aldığı arkadaşları 30 yaşındaki Uğur Ünal ve 18 yaşındaki Leyla Salman'ı, av tüfeğiyle ateş edip öldürdü. Sonra da polisi arayıp haber verdi

OLAY

, bugün saat 07.00 sıralarında Ihlara Yolu Kireçlik Mevkii'nde terk edilmiş bir binanın önünde meydana geldi. İddiaya göre Feyzullah K., arkadaşları Uğur Ünal ve Leyla Salman ile birlikte otomobille Kireçlik Mevkii'ne gidip terk edilmiş binanın önünde ateş yakıp alkol aldı. Ardından grup arasında belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Feyzullah K., av tüfeğiyle Uğur Ünal ve Leyla Salman'ın üzerine ateş açtı. Hızla olay yerinden uzaklaşan Feyzullah K., polisi arayıp iki arkadaşını tüfekle yaraladığını belirtti. Feyzullah K., olay yerinin yakınında polise teslim oldu. İhbarın üzerine terk edilmiş binanın önüne giden sağlık görevlileri Ünal ve Salman'ın yaşamını yitirdiğini saptadı. İki kişinin cesedi otopsi için Aksaray Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

11 Oca 2015 - 14:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber