Bir tekne faciası daha 7 ölü!

Muğla’nın Marmaris ilçesi Selimiye açıkları Mindos mevkiinde kaçakları taşıyan bir tekne battı

MUĞLA'NIN

Marmaris ilçesi açıklarında yurt dışına kaçmaya çalışırken gece saatlerinde alabora olan teknede bulunan 15 kişiden 7’sinin cesedine ulaşıldı. 6 kişi kurtarılırken, iki kişinin daha arama çalışmaları devam ediyor.

Muğla Valisi Amir Çiçek yaptığı açıklamada, “Dün gece tekne ile kendi başlarına kaçak olarak geçmeye çalışan yabancı vatandaşları arama kurtarma çalışmaları kapsamında 6 kişi sağ kurtarıldı. 7 kişinin cesedine ulaşıldı. İki kişinin de arama çalışmaları devam ediyor. Şu anda tahkikat devam ediyor. Türkçe bilen birisinden aldığımız bilgilere göre, İran ve Irak uyruklu olduklarını öğrendik. İki kişinin arama çalışmaları hem havadan hem de denizden devam ediyor. Kısa zamanda inşallah iki kişiyi sağ olarak kurtarırız. Haberimiz olur olmaz Sahil Güvenlik ekiplerimiz olay mahalline giderek arama kurtarma çalışmasını başlattı. Biz istiyoruz ki, buraları kaçmak için gelinen yer olmasın. Ülkemiz herkese kucak açmış durumda. Teknenin küçük olduğu söyleniyor. Tekne şu anda batmış durumda. Tahkikat hala devam ediyor” dedi.

07 Şub 2015 - 18:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber