Bıçaklı hırsız dehşeti

Adana'da marketten sigara ve para çalan şüpheli, kaçarken kendisini yakalayan eczacı kalfası 46 yaşındaki İzzet Çokgör'ü bıçakla yaraladı

MERKEZ Yüreğir İlçesi’nin Kışla Mahallesi’ndeki Özçağ Eczanesi’nde çalışan İzzet Çokgör, bugün öğle saatlerinde işyerinin güvenlik kameralarından, yan taraftaki marketten dışarıya çıkan 17 yaşlarındaki bir gencin koşarak uzaklaştığını fark etti. Kapalı olan marketin soyulduğunu düşünen Çokgör, eczaneden dışarı fırlayıp şüphelinin peşinden koştu. Kısa süre sonra hırsızı yakalayan Çokgör, kolundan tutup eczanenin önüne kadar getirip, arkadaşlarına polisi aramasını söyledi. Bu sırada hırsızlık şüphelisi cebinden çıkarttığı bıçakla Çokgör’ü sağ baldır ve sol kasığından yaraladı.

Çokgör’ün elinden kurtulan hırsızlık zanlısı, çaldığı sigara ve paralarla birlikte kaçtı. İzzet Çokgör ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hayati tehlikesi bulunmayan Çokgör tedaviye alınırken, hırsızın marketten çıkması, eczacı kalfasının zanlıyı yakalaması ve bıçaklanma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Polis, kaçan şüpheliyi arıyor.

27 Oca 2015 - 10:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber