Bariyerlere çarpan TIR benzin istasyonuna 3 metre kala durabildi

Küçükçekmece E-5 Karayolu üzerinde, sürücüsünün alkollü olduğu öğrenilen TIR önce yol kenarındaki bariyerlere daha sonra yol kenarında bulunan akaryakıt istasyonunda ki park halindeki yolcu otobüsüne çarptı. Kazada yaralanan TIR sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

KAZA, Küçükçekmece, E-5 Karayolu Avcılar istikameti yanyol üzerinde sabah saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen 34 JP 4035 plakalı Hasan Kurnaz (34) yönetimindeki TIR seyir haldeyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yol kenarında ki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol kenarında bulunan akaryakıt istasyonuna yönelen TIR, istasyonda park halde bulunan yolcu otobüsüne çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle TIR'ın benzin deposu koparken, sürücü ise kabinde sıkıştı. Benzin istasyonu görevlileri durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. TIR’ın istasyon pompalarına yaklaşık 3 metre yakınında durması olası bir faciayı önledi.

Kazayı görerek yardıma gelen bir sürücü, kabinde sıkışan yaralı Hasan Kurnaz'ı sıkıştığı yerden çıkartmayı başardı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Hasan Kurnaz’a müdahale etti. Yaralı Kurnaz, ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavisi süren sürücü Kurnaz’ın hayati tehlikesi olmadığı, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Görgü tanığı Sezgin Yazıcı, “Ben karşıdaydım, derin bir ses geldi. Lastik patladı. Tahmin ediyorum ki hakimiyetini kaybetti sürücü. Bariyere vurdu ardından da buradaki araçlara çarptı. Araçta bir kişi vardı. Biz arkadaşla beraber çıkardık. Park halinde iki tane otobüs vardı. Onlar da olmasaydı doğrudan petrol istasyonunun içine girecekti. Daha da büyük bir facia olabilirdi" dedi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

21 May 2015 - 09:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber