Balıktan dönerken korkunç kaza

Zeytinburnu sahil yolunda bisikletiyle balıktan dönen 38 yaşındaki Vedat Koymalı, TIR çarpması sonucu hayatını kaybetti. Birlikte balıktan döndüğü arkadaşı ise gözyaşlarına boğuldu

KAZA

, gece saat 01.00 sıralarında Zeytinburnu, Kennedy Caddesi Yenikapı istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, 38 yaşındaki Vedat Koymalı ve arkadaşı Mustafa Yılmaz akşam saatlerinde Ataköy'de bulunan evlerinden çıkarak, balık tutmak için Yenikapı sahiline gitti. İki arkadaş daha sonra geldikleri bisikletlerle evlerine doğru dönüşe geçti. Bu sırada Yenikapı istikametine seyir halinde olan 34 FC 2098 plakalı TIR'ın sürücüsü, bisikletiyle ters istikamette gitmekte olan Vedat Koymalı'ya çarparak altına aldı. Kaza sonrası Koymalı, kanlar içerisinde yere yığıldı. Adı henüz bilinmeyen TIR sürücüsü ise aracıyla hızla olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. Olayı gören Vedat Koymalı'nın arkadaşı Mustafa Yılmaz polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Vedat Koymalı'nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti.

ARKADAŞI UZUN SÜRE GÖZYAŞI DÖKTÜ

Kazanın ardından, hayatını kaybeden Koymalı'nın arkadaşı Mustafa Yılmaz ve yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Kazanın şokunu üzerinden atamayan Yılmaz, polis ekipleri tarafından sakinleştirilerek ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Vedat Koymalı'nın komşusu olduğu öğrenilen bir kişi, 'Eşimin arkadaşıydı. Balık tutmaktan geliyorlardı. Arkadan hafriyat tırı ezmiş geçmiş.' şeklinde konuştu.

OLAY YERİNDE İNCELEME YAPILDI

Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği noktayı güvenlik şeridiyle kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri, ceset üzerinde ve cadde de inceleme yaptı. Vedat Koymalı'nın cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

24 Kas 2014 - 09:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber