Azılı hırsızlar polisten kaçamadı

Gazipaşa'da polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan 3 hırsızlık zanlısı, otomobille kaçmaya çalışırken yakalandı

ŞAHISLARIN Mersin, Burdur, Konya, Antalya merkez ve ilçelerinde çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi, Kışlabucağı Caddesi üzerinde devriye görevi yapan polis, şüpheli vaziyette bekleyen araç ve yanında bulunan 3 şahısla ilgili inceleme ve kontroller yapmak istedi. Şahısların araçla birlikte kaçmaya başlamaları üzerine ekipler, aracı takibe aldı. Yapılan kovalamacanın ardından araç ve şahıslar Cumhuriyet Mahallesi, Cebeli Tepesi'nde kıskıvrak yakalandı. Şüpheli ve tutarsız hareketlerde bulunan şahıslar, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek sorguya alındı. Yapılan sorgulama sonucunda Ö.Ç, Y.M. ve A.P. isimli 3 şahsın Gazipaşa merkezde 5 ayrı evde hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı. Şahısların çaldıkları malzemelerle, eşyaların üzerlerinde ve yakalanan araçta olduğu tespit edildi. 
Ekipler tarafından yapılan detaylı araştırma ve soruşturma sonucunda, Ö.Ç, Y.M. ve A.P. isimli şahısların Mersin, Burdur, Konya, Antalya merkez ve ilçelerinde çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları ve arandıkları tespit edildi. Ayrıca A.P. isimli şahsın çeşitli suçlardan arandığı öğrenildi. Şahısların Gazipaşa'da hırsızlık yaptıkları yerler belirlenerek, mağdurlara ulaşıldı ve gerekli müracaatları alındı. Zanlıların sorgusu sürüyor.

13 May 2016 - 20:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber