Arkadaşına zorla fuhuş yaptıran kadın gözaltına alındı

Bolu’da, iş bulma vaadiyle Gürcistan’dan kaçak yollarla getirdiği arkadaşını erkeklere pazarlayan bir kadın yakalanarak gözaltına alındı

EDİNİLEN bilgiye göre, 42 yaşındaki S.Z., Gürcistan'da yaşayan arkadaşı R.R.’yi iş bulma vaadiyle kaçak yollarla Türkiye’ye getirdi. Daha sonra R.R.’nin pasaportuna ve kimliklerine zorla el koyan S.Z., R.R.’yi 100 TL karşılığında fuhuş yapmaya zorladı. Kültür Mahallesi Şehitler Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda zorla fuhuş yaptırılan R.R., fuhuş yapmak için gelen bir şahsın anlık dikkatsizliğinden faydalanarak evden kaçtı. Bolu Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne sığınan R.R. daha sonra Ahlak Masası ekiplerince karakolda koruma altına alındı. Gece saatlerinde S.Z.'yi bulmak için operasyon başlatan ekipler, Kültür Mahallesi Şehitler Caddesi’nde yakaladıkları S.Z.’yi emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk etti.

07 Tem 2015 - 16:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber