Antalya'da müteahhit sokak ortasında öldürüldü

Antalya'da müteahhit Fatih Mehmet Şirazi (51), sokakta T.Ö.'nün silahlı saldırısında hayatını kaybetti. Kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı.

Antalya'da müteahhit sokak ortasında öldürüldü
Haber albümü için resme tıklayın

OLAY, saat 10.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi 2080 Sokak'ta meydana geldi. Müteahhitlik yapan Fatih Mehmet Şirazi, cadde üzerinde yürürken yanına yaklaşan T.Ö.'nün tabancalı saldırısına uğradı. Göğüs bölgesine iki kurşun isabet eden Şirazi, çağrılan ambulansla hastaneye götürüldü. Burada müdahale edilen Şirazi kurtarılamadı. Cinayet şüphelisi T.Ö. ise tabancayı beline takarak olay yerinden uzaklaştı. Olay sonrası soruşturma başlatan polis, T.Ö'yü yakalamak için çalışma başlattı. Şirazi'nin cansız bedeni, cenaze nakil aracıyla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

05 Ağu 2019 - 12:19 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

vanli - Allah rahmet eylesin.bu yalan dunya da.olmeyecekmis gibi yasiyoruz.yazik oldu degermiydi can almaya bu kadar gadar olmaya ne gerek vardi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Ağustos 12:19

Çorum Haber