Antalya'da yaşlı dilencinin cebinden çıkanlar şok etti

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından cami merdivenlerinde dilenirken yakalanan yaşlı adamın cebinden içki kutusu, sigara ve çakmak çıktı

DİLENCİNİN  üzerinde ayrıca 145 TL ve 5 Euro bulundu.

Antalya’da zabıta ekiplerini karşısında görünce neye uğradığını şaşıran 79 yaşındaki dilenci, dilenmediğini merdivenlerde dinlendiğini söyledi. Yaşlı adamın üst aramasında ceketinin cebinde açılmamış içki kutusu, sigara, çakmak ile 145 lira ve 5 euro ele geçirildi. İçki kutusu zabıta ekiplerince imha edilirken, paralara ise el konuldu. Dilencilik yapmak suçundan cezai işlem uygulanan yaşlı adamın yaşlılık maaşı da aldığı bildirildi.

Diğer taraftan bazı vatandaşlar, yaşlı adamın her gün kızı ve damadı olduğu iddia edilen 2 kişi tarafından sabahın erken saatinde araçla getirilip bırakıldığını, havanın kararmasının ardından ise alındığını belirtti.

12 Ara 2017 - 14:24 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber