Antalya'da polis 17 yaşındaki genci vurdu!

Antalya'da halı saha maçında oynamak için bir yakınının dükkanına ayakkabı almaya giden 17 yaşındaki Ozan T., polisin silahından çıkan kurşunla kolundan yaralandı

Antalya'da polis 17 yaşındaki genci vurdu!
Haber albümü için resme tıklayın

OLAY, saat 22.10 sıralarında Muratpaşa İlçesi, Eski Sanayi olarak bilinen Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. 2 arkadaşıyla ile birlikte evlerinin yakınındaki halı sahaya giden Ozan T., yanında spor ayakkabı olmadığı için yakındaki akrabalarının dükkanına gitti. Yolda polislerle karşılaşan Ozan T.'ye, iddiaya göre bir polis memuru hedef gözeterek ateş etti. Sağ kolundan vurulan Ozan T., arkadaşlarının çağırdığı ambulansla götürüldüğü Atatürk Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı. 
'SAĞ BİLEĞİMDE SICAKLIK HİSSETTİM'
Halen hastanede tedavisi süren Ozan T., bir anda sağ kol bileğinde sıcaklık hissettiğini belirterek, "Koluma bakınca kemiğin dışarı çıktığını, kan geldiğini gördüm. Üzerimdeki tişörtü çıkartıp koluma tampon yaptım. Çok kan kaybedince fenalaştım. Sonrasında ameliyata alındım. Ancak kemikler ve sinirler zedelendiği için yeniden ameliyat olacağım" diye konuştu. Polisin kendisini vurmasına bir anlam veremediği söyleyen Ozan T., "Yakında araba çevirenler ve torpil atanlar vardı. Bizi karıştırdılar sanıyorum" dedi. Baba Yahya T. ise, "Yaşananlara anlam veremiyorum. Oğlumu durup dururken neden vurdular. Kendilerinden davacıyım" dedi. 
SORUŞTURULUYOR
Konuyla ilgili açıklama yapan bir emniyet yetkilisi, yaşanan olayın çok yönlü soruşturulduğunu belirterek, "Olay yerine yakın bölgeden çevreyi rahatsız eden şahıslarla ilgili çok sayıda ihbar geldi. Ekip ilk gidişinde dağılmaları yönünde uyarıda bulunup ayrılmış. Ancak ihbar gelmeye devam edince ekip yeniden gittiğinde taşlı saldırıda bulunulmuş. Ekipte görevli memurlardan biri, kendilerini korumak için havaya iki el ateş etmiş. Olayda Ozan T.'nin nasıl yaralandığı araştırılıyor. Burada önemli olan Ozan T.'nin sağlığı, umarız kısa sürede sağlığına kavuşur" dedi.

23 May 2016 - 15:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber