Antalya'da kuyumcuya FETÖ operasyonu

Antaya'da bir kuyumcuda, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu aranan üç kişi bulunduğu yönündeki ihbar üzerine düzenlenen baskında, suç unsuruna rastlanmadı

POLİSİ alarma geçiren ihbar, saat 13.30 sıralarında yapıldı. 112 acil yardım ihbar hattını arayan bir kişi, Yıldız Caddesi'ndeki kuyumcuda, FETÖ operasyonu kapsamında aranan üç kişinin bulunduğunu ihbar etti. İhbarın ardından harekete geçen polis, olay yerine çok sayıda ekip sevk etti. Kısa sürede belirtilen noktaya Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Ahmet Taşır ve şube müdür yardımcıları da geldi.Kısa süre beklemenin ardından harekete geçen polisler, kuyumcuya operasyon düzenledi. Savcılık kararı ile arama yapan polis, suç unsuruna rastlamadı.

20 Tem 2016 - 17:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber