Antalya'da işlenen vahşi cinayette şok ifade

Antalya'da boğazı kesilip başı taşla ezilerek ormanlık alana atılan 22 yaşındaki Gülizar Turan'ı öldüren 43 yaşındaki Cengiz Dok, cinayeti küfür nedeniyle işlediğini öne sürdü

GEÇEN 14 Ağustos'ta Kepez İlçesi Varsak mevkiindeki ormanlık alanda piknik yapanlar, bir kıza ait ceset buldu. Başı taşla ezilip, boğazı kesilerek öldürülen kişinin, hakkında kayıp başvurusu yapılan uyuşturucu madde bağımlısı Gülizar Turan olduğu tespit edildi. Görgü tanıklarının ifadelerine ve güvenlik kameraları görüntülerine göre toptancı sebze ve meyve halinde hamallık yapan Cengiz Dok cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Sorgusunda suçunu itiraf eden Dok, tutuklandı. 
İfadesinde Gülizar Turan'ın para karşılığı erkeklerle ilişkiye giren biri olduğunu öne süren Dok, kendisinin de birkaç kez ilişkiye girdiğini söyledi. Cengiz Dok, cinayeti nasıl işlediğini ise şöyle anlattı:
"Olay günü motosikletimle yoldan geçerken Gülizar Turan durmam için bana el kaldırdı. Ben de durup kendisiyle pazarlık yaptım. Sonra motosikletle Varsak bölgesindeki ormanlık alana gittik. Burada konuşurken kendisinin bana yaptığı bir yanlışı hatırladım. 2-3 ay önce Gülizar Turan ile Zeytinköy bölgesinde karşılaştığımda yanındaki birkaç kişiye beni dövdürttü. Beni dövenler bıçak çekerek motosikletimin anahtarını ve 100 liramı aldı. Ben 155'i arayıp yardım istedim. Ekip arabası gelince bu kişiler motosikletimin anahtarını bana doğru attılar. Paramı ise vermeden kaçtılar. Olay günü Gülizar Turan'a bunun hesabını sorduğumda bana gerekirse bu olayı tekrar yaptırabileceğini belirterek küfür etti. Bunun üzerine üzerimdeki bıçağımı çıkarıp göğsüne birkaç kez vurdum. Bana tükürünce kendimi kaybettim ve birkaç kez daha vurdum."Olay yerine cinsel ilişkiye girmek için gittiklerini aktaran Dok, "Ancak aramızda ilişki yaşanmadı. Olay nedeniyle çok üzgün ve pişmanım" dedi.

16 Eyl 2016 - 14:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber