Antalya'da gözcülük yapan hırsızlık şüphelisi alkolün ayakta duramadı

Antalya'da işyerlerinden bilgisayar ve cep telefonu gibi teknolojik ürünler çalan Ferdi Ş. (36) ve Murat Ç. (40), güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan polis ekiplerince yakalandı. Gözcülük yapan Ferdi Ş.'nin aldığı alkolün etkisiyle yere düşme anı da güvenlik kameralarına yansıdı.

Antalya'da gözcülük yapan hırsızlık şüphelisi alkolün ayakta duramadı
Haber albümü için resme tıklayın

POLİSİ alarma geçiren hırsızlık olayları, Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde meydana geldi. Çeşitli işyerlerinden bilgisayar, cep telefonu gibi elektronik eşyaların çalındığı ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri inceleme başlattı. Onlarca güvenlik kamerası kaydını izleyen ekipler, hırsızlıkların Ferdi Ş. ile eski kayınbiraderi Murat Ç. tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti. Polis ekipleri düzenlediği operasyonda, 8 hırsızlık olayının şüphelisi Ferdi Ş. ve Murat Ç.'yi gözaltına aldı. Şüpheliler Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Diğer yandan şüphelilerin işyerine girdikleri anlar ve gözcülük yapan Ferdi Ş.'nin aldığı alkolün etkisiyle yere düşmesi güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Murat Ç. işyerine girerken, Ferdi Ş.'nin dışarda gözcülük yaptığı, bir süre sonra aldığı alkolün etkisiyle düştüğü görülüyor.

24 May 2019 - 15:26 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber