Antalya'da fakir kadınları fuhşa sürükleyen 4 şüpheli adliyede

Antalya’da düzenlenen operasyonda, yurt dışında maddi durumları kötü olan kadınları, çok para kazanacakları vaadiyle Türkiye’ye getirip fuhşa sürüklediği iddia edilen 4 kişi adliyeye sevk edildi

ASAYİŞ Şube Müdürlüğü Ahlak Büro amirliği ekipleri, yurt dışı bağlantılı kadınları Türkiye’ye getirerek fuhuş yaptırıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Ekipler, Gürcistan uyruklu kadın K.T. (42), Türk eşi M.T. (66), M.K (38) ve Ukrayna uyruklu kadın M.A.’nın (33) yurt dışından maddi durumları kötü olan kadınları bulup, çok para kazanacakları vaadiyle yol masraflarını karşılayarak fuhuş amaçlı kente getirdiklerini belirledi. 5 ev ve 2 otomobile eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 4 Ukrayna, 2 Gürcistan, 1 Moldova, 1 Kırgızistan ve 2 Kazakistan uyruklu olmak üzere toplam 10 kadını kurtardı.

12 yıl önce Türkiye’ye fuhuş için gelmiş

10 yabancı kadından 8’i sınır dışı edilirken, 2 kadın ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Gürcistan uyruklu kadın K.T. (42), Türk eşi M.T. (66), M.K (38) ve Ukrayna uyruklu kadın M.A. emniyetteki sorgularının ardından (33) adliyeye sevk edildi. Öte yandan, Gürcistan uyruklu K.T’nin Türkiye’ye 12 yıl önce fuhuş için geldiği ve daha sonra M.K ile evlenerek kadınları fuhşa sürüklediği öğrenildi.

26 Eki 2017 - 11:34 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber