Antalya'da acı intihar olayı! Mesaj bırakıp kendini astı

ANTALYA'da bir süre önce cezaevinden tahliye edilen 44 yaşındaki Harun Kara, sosyal paylaşım sitesi facebook'taki hesabından 'Köpeklerime, kuşlarıma sahip olun' mesajı bıraktıktan sonra kendini iple asarak yaşamına son verdi

OLAY, Muratpaşa İlçesi Güzelbağ Mahallesi 1724 Sokaktaki müstakil evde saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre bir suçlama nedeniyle bir süredir cezaevinde bulunan Harun Kara, kısa süre önce denetimli serbestlikle tahliye edildi. Akşam saatlerinde evde bir süre alkol alan Kara, bir arkadaşını cep telefonundan görüntülü arayarak ölmek istediğini söyledi. Olaydan haberdar edilen Kara'nın kardeşi E.K. eve gelerek ağabeyini kontrol etmek istedi. İçeri giren E.K., ağabeyini ipte asılı halde buldu. E.K.'nın ihbarı üzerine eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri Kara'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Kaya'nın cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Harun Kara'nın ölümüyle ilgili soruşturma başlatan polis, kardeşlerinin ifadesine başvurdu. Herhangi bir sorunu bulunmadığını belirten kardeşleri intihara anlam veremediklerini söyledi.

Harun Kara'nın, intiharından önce saat 02.00'de sosyal paylaşım sitesi facebook'taki hesabından 'Köpeklerime ve kuşlarıma sahip olun' paylaşımında bulunduğu görüldü.

22 Eyl 2017 - 13:14 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber