Aldatan karısına kızdı surlara çıktı

Kayseri'de karısı tarafından aldatıldığını öğrenen bir kişi tarihi kale surlarına çıkarak intihar girişiminde bulundu. İntihar girişiminde bulunan şahsın yakınları, 'Atla' diyen bir vatandaşı darp etti

TARİHİ

Kayseri Kalesi'nin Yoğunburç surlarına bir şahsın çıktığı ihbarı sonrasında olay yerine polis ve 112 ekibi sevk edildi. Surlara çıkan Sinan T., kendisini ikna etmeye gelen polis ekiplerine, "Ben Azize Meryem'in oğlu Mesihim' diyerek yanına papaz ve bir imamın getirilmesini istedi.

155 haber merkezinin telefonda görüştüğü Sinan T.'nin ikna edilmeye çalışılması sırasında meraklı kalabalık olay yerinde toplanmaya başladı. Polis ekiplerinin tüm uyarılarına aldırış etmeyen meraklı vatandaşlar cep telefonları ile görüntü çekerken, bazı vatandaşlar da, "Niye polisi ve sağlık ekiplerini meşgul ediyorsun. Bu kadar bekletme insanları atla" diye seslendi.

155 haber merkezinin telefonda görüştüğü Sinan T.'nin yakınlarının telefon numaraları alınarak irtibata geçildi ve ikna edilmesi için olay yerine çağrıldı. Surlarda bulunan Sinan T.'nin olay yerine gelen ağabeyi de gelir gelmez surlara çıkmak isteyince polis ekipleri ile arasında kısa bir arbede yaşandı. Sinan T.'nin ağabeyi, "Kardeşim karısı tarafından aldatıldı. Onu öldürecekti ama biz engelledik. Şimdi de kendisine yediremediği için surlara çıktı" diye konuştu. Sinan T. kale surlarına kendisini aldattığını iddia ettiği karısının ismini de kale surlarına yazdı.

Sinan T.'yi ikna çabaları sürerken bir vatandaşın, 'Atla' demesine sinirlenen yakınları, bağıran vatandaşı darp etti. Kavga polis ekiplerinin de araya girmesiyle fazla büyümeden önlendi. Bu sırada olay yerine Sinan T.'nin 6 yaşındaki oğlu da getirildi. Sinan T.'nin oğlu babasını görünce gözyaşlarına boğuldu. Sinan T. oğlunun olay yerine getirilmesine sinirlenerek, "Oğlumu niye getirdiniz. Bana o kadını getirin" diye bağırdı. Sinan T. 3 saat sonra surlardan indirildi.

02 Şub 2015 - 17:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber