Alanyum önünde feci kaza! Karşıya geçmek isterken...

Alanyum AVM önünden yolun karşısına geçmek isteyen 12 yaşındaki Ahmet Efe Yıldırım geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti

ALINAN bilgiye göre, Ahmet Efe Yıldırım, AlanyumAVM'nin önünde bulunan kavşaktan yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada seyir halindeki bir otomobilin çarpması sonucu ortaokul öğrencisi Yıldırım ağır yaralandı. 112 servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Yıldırım, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öğretmen anne ve babanın oğlu olan Ahmet Efe Yıldırım'ın ölümü ailesini ve okul arkadaşlarını yasa boğdu. Ahmet Efe'nin cenazesi memleketleri olan Yozgat'ta toprağa verileceği öğrenildi.

12 Kas 2018 - 18:29 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Hakan şengöçen - Yıllar öncede bir kız çocuğu ölmüştü yazıktır U dönüşü yasak olan yerde U dönüşü yapılıyor yaya geçidi alanyum avm otoparkına giriyor kaldırımda taksi ve otopark mevcut Yaya hep haksız Avmde para var yaya kimin umrunda yaptırım yok ÜST GEÇİT Şart

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 18:29
03

Efe YILMAZ - Bir üst gecit yapmak bu kadar mi zor? halkimizda pek sevmez alt gecit ust gecit kullanmayi ama yapilsin artik. Alanya´da bircok yerde intiyac bu. Devlet hastahanesi kavsagi mesela. Yapildimi bilmiyorum 4 yildir gelemedim alanyaya.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 18:29
01

Alanya - Ufacık çocuğun suçu ne zorluklar ile büyüdü o çocuk annesine babasına yazık değil mi yürekleri yaktı Ahmet Efe

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 18:29

Çorum Haber