Alanya'yı ayağa kaldıran olay! Atı öldürüp Facebook'ta yayınladı

Alanya'nın Bektaş Mahallesi'ndeki hayvan barınağı olan Alman vatandaşı Nicola Sevindik  öldürdüğü atı Facebook'a atınca Hayvan Derneği Başkanı Mehmet Ergün şikayetçi oldu

Alanya'da Alman kadın öldürdüğü atı sosyal medyada yayınladı
Alanya'da Alman kadın öldürdüğü atı sosyal medyada yayınladı
Haber albümü için resme tıklayın

Alanya'da Alman kadın öldürdüğü atı sosyal medyada yayınladı

Haber:Mehmet AL

ALANYA'DA yaşayan Alman vatandaşı kadın Nicola Sevindik, Bektaş Mahallesi'nde hayvan çiftliğindeki atın boğazından keserken fotoğraflarını sosyal medyaya atması sonucunda  bir çok vatandaştan büyük tepki çekerken  Alanya'da faaliyetlerini sürdüren Hayvanlar Eşittir Yaşam Derneği Başkanı Mehmet Ergün Jandarma ekipleri ve İlçe Tarım veterinerleri ile birlikte Alman kadının hayvan çiftliğinde yapılan incelemede öldürülen atı bulamadılar. Dernek Başkanı Mehmet Ergün atın bulunmasını istedi hayvana otenazi yaptıran Alman Kadın Nicole Sevindik ise öldürülen atı yoldan gecen ve tanımadığı birisine gömmesi için verdiğini iddia etti.
Mehmet Ergün, ölen atın sahibi tarafından böyle bilinmeyen 3'ncü şahıslara verilmesini kabul etmediğini atın et olarak halka satılabileceğini halk sağlığını tehdit edeceğini ve atın sahibi tarafından kontrollü bir şekilde gömülmesi gerektiğini söyledi. Ergün ötenazi kadar ölen atın bulunmamasının da suç olduğunu söyledi.
Dernek Başkanı Mehmet Ergün Alanya Adliyesi'ne giderek atı öldüren ve ötenazi yapan veteriner hakkında suç duyurusunda bulundu.

25 Eyl 2017 - 13:07 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Bora - Bunun gibi insan kılığındaki yaratıklara hep olduklarından fazla değer veriyoruz.bu yaratığın nüfus kağıdını alıp AŞI kağıdı vermek lazım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 13:07

Çorum Haber