Alanya'daki bankadan da paraları götürmüş

Alanya'da bir devlet bankasında görev yapan müdür A.İ bankadan 1.5 milyon TL, 2.2 milyon dolar ve 1.5 milyon euro aldığı iddia edildi

Alanya’da kaçan bankacının şeytani planı ortaya çıktı
Alanya'da banka müdürü paralarla kaçtı
Haber albümü için resme tıklayın

Mehmet AL
ALANYA'DA
 bir devlet bankasında görev yapan müdür A.İ., ucuz döviz bahanesiyle 2 döviz bürosundan 30 milyon lira para topladı. Çalıştığı bankada yapılan inceleme sonrası 1.5 milyon  Türk Lirası, 1.5 milyon euro ve 2.2 milyon dolar aldığı iddia edildi.

22 Eyl 2018 - 13:06 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

Alanyalı - Helal olsun. Çook iyi yapmış. Umarım yakalanmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 13:06
07

Mustafa Mat - Acaba iç güçler veya dış güçlerin etkisinde kalarak bu yanlışı yapmış olabilirler mi?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 13:06
06

Mustafa Mat - Müdür Bey kardeşim kendine yazık etmiş. Yakayı ele vereceği kesin. Hemde devlet bankasına olmaz olamaz kabul edilmesi mümkün değil Allah kimseyi şeytana uydurmasın. .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 13:06
05

mkd - abd ile dövüz savaşı verdiğimiz bu günlerde ucuz dövüz peşine düşen vatan hainlerine çok iyi yapmış dolandıran şahıs ama devletin parasını geri versin onda ayıp etmiş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 13:06
03

Recep Çetin - Bu devirde iyi para.yaklaşık 30 milyar.Belki fazladı da var.Yakalanmaması mümkün değildir.O kadar parayı yefirmezlet adama.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 13:06
01

salih - Helal olsun diyen arkadas haram olan nasil helal olurki bre kamil , senin paran olsa 50 tl icin adam kesersin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 13:06

Çorum Haber