Alanya'daki tefeci operasyonunda flaş gelişme!

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonda tefecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheli serbest bırakıldı

Alanya'daki tefeci operasyonunda flaş gelişme!
Haber albümü için resme tıklayın

Mehmet AL

ALANYA Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, tefecilik yaparak haksız kazanç sağladığı iddia edilen kişilere yönelik Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerince geçtiğimiz salı günü operasyon düzenlenmişti. Belirlenen 6 adrese sabah saatlerinde baskın yapan ekipler, ‘Haksız kazanç elde etmek amacıyla yüksek faiz karşılığı para vermek' iddiasıyla aranan C.C., Ş.C., Y.K. ve R.A’yı gözaltına almıştı. Yapılan aramalarda ise ruhsatsız 2 tabanca, 1 av tüfeği ve bunlara ait çok sayıda mühimmat ve farklı kişilerin adına düzenlenmiş senet, çek ve sözleşme ele geçirilmişti. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildiler. Şüpheliler adli mercilerce serbest bırakıldılar.

21 Mar 2019 - 13:02 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Önder Özen - Sen üçyüz vatandaşın alması gereken teşviği bir kişiye kıyak geçersen . Tefecilik , fuhuş , hırsızlık, cinayet ve her türlü ahlaksızlık olur önleyemezsiniz. İdarecilik boşluk bırakmamaktır. Boşluk bırakırsan gayri meşru birileri doldurur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 13:02

Çorum Haber