Alanya'da maganda dehşeti

Alanya'da, kimliği belirsiz üç kişi, yolda bir genci önce dövdü, ardından ise bıçakla ağır yaraladılar. Bu sırada kavgayı ayırmak isteyen bir genç ise bacağına aldığı bıçak darbesiyle yaralandı

OLAY, Güllerpınarı Mahallesi Kerim Kaptanlar Sokak üzerinde meydana geldi. Yaya olarak kaldırımda ilerleyen 39 yaşındaki Mustafa K., yolda karşılaştığı 3 kişiyle tartışmaya başladı. Kimliği belirsiz 3 kişi önce Mustafa K'yı dövdü ardından ise zanlılardan biri Mustafa K'yı karnından bıçakladı. Bıçaklanan Mustafa K'yı yerdeyken dövmeye devam eden zanlılar, bu sırada kavgayı gören ve ayırmak için müdahale eden 33 yaşındaki Orkun D'yi de bıçakla sol bacağından yaralayarak olay yerinden kaçtılar. Yaralanan Mustafa K. ve Orkun D., ambulansla kaldırıldıkları Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, polis zanlıların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.

22 Nis 2014 - 14:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber