Alanya'da 'KOM' ekipleri göz açtırmıyor

Alanya'da, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından 4 gün içerisinde düzenlenen operasyonlarda, 29 Kilo esrar ,8 bin 70 paket gümrük kaçağı sigara, 250 bin adet makaron, 92 adet elektronik sigara ve 80 adet elektronik sigara sıvısı ele geçirildi.

Son günlerde arka arkaya yaptığı operasyonlarla özellikle sigara kaçakçıları ve zehir tacirlerinin korkulu rüyası haline gelen Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçede suça geçit vermiyor. KOM Grup Amirliğine bağlı ekipler tarafından 4 gün süreyle düzenlenen seri operasyonlar kapsamında, İlçe merkezinde A.A. adlı bir kadının çantasında şüphe üzerine yapılan aramada 522 gram esrar maddesi ele geçirildi. Yine İlçe merkezinde durdurulan G.Ç. idaresindeki otomobilde, 7 kilo 800 gram esrar maddesi ele geçirilirken, G.Ç. sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Doğu İl'inden gelen ve İlçe girişinde polis ekipleri tarafından durdurularak arama yapılan İ.Ç. adlı zanlının otomobilinde ise 6 kilo 200 gram esrar maddesi ele geçirilirken, aynı bölgede polisle yaşanan kısa kovalamaca sonrası yakalanan S.Ö. ve E.D. adlı zanlıların aracında ise 14 kilo 200 gram esrar maddesi ele geçirildi.

KAÇAK SİGARALARDA KOM'A TAKILDI

Zehir tacirlerine nefes aldırmayan KOM ekipleri, sigara kaçakçılarını da affetmedi. Doğu İl'inde getirdiği 6 bin 780 paket gümrük kaçağı sigarayı Alanya'da piyasaya sürmek isteyen A.A. ve H.D. ile 940 paket gümrük kaçağı sigarayı Antalya'ya götürmek isteyen V.Ç ve M.B'de kontrol noktasındaki otomobillerinde yakalanarak gözaltına alındılar. Şüpheli hareketler sergileyen ve yanlarında bulunan poşetlerde arama yapılan Z.T'de 250 bin adet makaron ele geçirilirken, H.A. adlı zanlının otomobiline yüklediği kolilerin içerisinde ise 350 paket gümrük kaçağı sigara ile 92 adet elektronik sigara ve 80 adet elektronik sigara sıvısı ele geçirildi.

#

07 Mar 2013 - 08:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber