Alanya'da dehşet! Seyir halindeki otomobile kurşun yağmuru

Alanya’da seyir halindeki bir otomobil kurşun yağmuruna tutuldu. Otomobilin içinde bulunan bir kişi tabancadan çıkan kurşun bacağına isabet ederek yaralandı

Haber: Erdal ANAK

OLAY, dün gece saatlerinde Oba Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, A. D. isimli şahıs Ahmet Peşken’in (40) kız arkadaşıyla tartıştı. Bunun üzerine Peşken’i otomobiliyle seyir halindeyken takip eden A.D. ve ağabeyi M. D. aracı kurşun yağmuruna tuttu. Tabanca çıkan kurşunların 4 tanesi araca gelirken, bir kurşunda Peşken’in bacağını isabet ederek yaralandı. A. D. ve M. D. olay yerinden hızla uzaklaştı. Yaralı Peşken, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülürken,  Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayın olduğu yerde inceleme yaptıktan sonra "Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçundan sabıkalı olan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

17 Eki 2017 - 16:51 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber