Alanya’da cinayet zanlısı tutuklandı

Alanya'da 4 kişi arasından çıkan kavgada kalbinden ve bacağından bıçaklayarak bir kişinin ölümüne sebep olan şüpheli çıkartıldığı nöbetçi ceza sulh mahkemesince adam öldürmek suçundan tutuklandı

Mehmet AL

Olay, dün gece saat 03.00 sıralarında Barlar Sokak’ı olarak bilenen Çarşı Mahallesi 5. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre Ömer H. ile aralarında husumet bulunan Abdullah B. Murat D.  ve Ömer Çelik (29), tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Ömer H. elindeki bıçağı diğer 3 şüphelinin üzerine doğru savurmaya başladı. Bıçağın hedefi olan Mazlum A. Abdullah B. Murat D. ve Ömer Çelik aldıkları darbeyle yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kavgada kalbinden ve bacağından bıçaklanarak ağırlanan Ömer Çelik ve diğer 2 yaralı sağlık ekipleri tarafından ambulansla civardaki hastanelere götürüldü. Olay yerinden hızla uzaklaşan Ömer H. ise olayın yakınındaki İskele Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu. Özel bir hastanedeki yoğun bakım servisinde tedavisi süren Ömer Çelik doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan Ömer H. ise Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Alanya Nöbetçi sulh ceza mahkemesince Ömer H. Adam Öldürmek suçundan tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

16 Tem 2019 - 18:23 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber