Alanya'da 40 bin kaçak ürüne el konuldu

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri Alanya'da bir depoya kaçak baskını düzenledi

- Mehmet AL

ALANYA İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince Alanya'ya yurt dışından yasa dışı yollardan sokulan yüklü miktarda gümrük kaçağı elektronik malzeme (Emita ürünleri) olduğu tespit edildi. Kadıpaşa Mahallesi Tümerden Sokak üzerindeki bir apartmanın deposuna yapılan operasyonla, sahte olduğu tespit edilen stickerlerin yapılan kontrollerde farklı renk ve ebatlarında toplam  40 bin 482 adet sahte ürüne el konuldu. KOM ekipleri depo sahibi olan E.S'yi gözaltına alarak Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

24 Şub 2018 - 11:46 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber