Alanya'nın renkli ismi Mehmet Anılgan hayatını kaybetti

Alanya'da 'Mister Yellow' lakabıyla herkesin tanıdığı ve sevdiği bir isim olan Mehmet Anılgan trafik kazası sonucu vefat etti

EDİNİLENbilgiye göre kaza Alanya'nın Demirtaş Mahallesi'nde meydana geldi. Adem Ç. yönetimindeki motosiklet, Alanya istikametine doğru seyir halindeyken aniden karşısına çıkan kamyona çarpmamak için manevra yapınca uçuruma yuvarlandı. Adem Ç. ve motosiklette yolcu olarak bulunan Mehmet Anılgan ambulansla hastaneye kaldırıldılar. Anılgan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak can verdi. Adem Ç'nin durumunun iyi olduğu bildirilirken, Alanya'nın sevilen renkli simalarından olan Anılgan'ın vefatı Alanya'da büyük üzüntü yarattı.

10 Eki 2017 - 00:02 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Zihni UKRALANYAYLA - Zihnimde siralaniverdi benzeri kayiplarimiz! Ne oldugu gibi gorunen ne de gorundugu gibi olan Mevlam.

Yanıtla . 1Beğen . 1Beğenme 10 Ekim 00:02
02

pam - Allah rahmet eylesin sarı abi gercekten renkli ve hayatın tadını çıkaran bir kişiydi.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 10 Ekim 00:02

Çorum Haber