Alanya - Konya yolundaki feci kazadan acı haber

Alanya - Konya yolunda şehirlerarası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaşanan feci kazadan acı haber geldi

KAZA, dün saat 15.00 sıralarında Konya-Alanya karayolu Akseki ilçesi Murtiçi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya'dan Konya istikametine gitmekte olan Memiş D. (27) idaresindeki 42 ADF 220 plakalı yolcu otobüsü, yağmurun etkisiyle kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 4'ü ağır 25 kişi yaralanırken, olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yola savrulan yolculara bölgeye gelen sağlık ekipleri ilk müdahalede bulundu. Kazadan yara almadan kurtulan yolcular ve çevredekiler, açtıkları branda ve naylonlarla yaralıları yağmurdan korumaya çalıştı. Yaralılar olay yerindeki müdahaleden sonra ambulanslarla Akseki, Manavgat, Antalya ve Seydişehir'deki hastanelere sevk edilerek tedaviye alındı. Yaralılardan durumu ağır olan 17 yaşındaki Elif Gece ise kaldırıldığı Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde dün gece yaşamını yitirdi.

Elif Gece'nin kardeşi ile birlikte Antalya'ya tatile geldiği ve dönüş yolunda kaza yaptığı öğrenildi. Ankara'dan Antalya'ya gelen genç kızın yakınları, Adli Tıp Kurumunda gözyaşı döktü. Genç kızın cenazesi uçakla memleketi Ordu'ya götürüldü.

23 Haz 2019 - 12:24 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

salih onmaz - alan yayı parsellemişler ben bir otobüs şoförüyüm denize giremedik sahilden koyulduk mavinimle 54 yaşında bir türk olarak çok zoruma gitti kleopatra otel karşısı sahilinden koyuluyoruz oralar otellerinmiş yazıklar olsun yazar bey bunu dile getirmezsen sanada yazıklar olsun 5 sefer belediyeyi aradım kimse çıkmadı ben bu piskolojiyle yola çıkıcam kafam rahat öylemi türk milletinin sesini duyan kim para sesi dinliyorlar satılmış it ler şu an çok doluyum yazacak çok şey var ama susuyorum insanlığa küsüyorüm bizide duyan varmı aceb kazada ölenlere rahmet diler yakınlarını başı sağolsun yaralılara şifalar diliyim vaybe buda gelecekmiş başımıza ülkemin toprağında kovuluyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 12:24

Çorum Haber